Zaloguj się
POMOC
Potrzebujesz pomocy?
Jesteśmy do Twojej dyspozycji.
telefon SZUKAJ
telefon
telefon
gadu-gadu 4979668
e-mail sklep@DrIrenaEris.com
kontakt przez Skype kontakt przez Skype
SZUKAJ
Pokaż tabelę z liniami
DLA KOBIET
DLA MĘŻCZYZN
INNE KRYTERIA
Szukaj kosmetyków
Dopasowanych do twoich potrzeb
Potrzeba:
Wiek:

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI
 

Właścicielem sklepu jest Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris, ul. Armii Krajowej 12, 05-500 Piaseczno. Operatorem serwisu sklep.drirenaeris.com jest MOUTON interactive z siedzibą w Siedlcach, przy ul. Starowiejska 265, wpisana do Rejestru Przedsiębiorstw Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 711664250.

 

Ochrona prywatności jest dla nas istotnym zagadnieniem, dlatego też gwarantujemy bezpieczeństwo Twoich danych przekazywanych podczas korzystania z serwisu sklep.drirenaeris.com.

 

W sposób szczególny szanujemy prywatność każdej osoby, która odwiedza nasze strony internetowe. Jakiekolwiek informacje zebrane na Twój temat będą użyte wyłącznie do wykonania zamówionej przez użytkownika sklepu usługi.

 

Dajemy Użytkownikom naszego serwisu możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać o sobie informacje. Większość naszych serwisów jest dostępna bez konieczności podawania informacji o sobie, jedynie niektóre usługi i serwisy wymagają przekazania właściwych informacji.



Jakie informacje zbieramy i po co?

Adres IP

Informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie, takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych.

 

Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych - do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuję połączenie).



Cookies

W serwisie sklep.drirenaeris.com wykorzystujemy technologię cookies w celu dostosowania naszego serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronie sklep.drirenaeris.com. Dane te będą zapisane w postaci cookies. Oznacza to, że będzie je pamiętał Twój komputer, ale udostępni je jedynie w ramach serwisu sklep.drirenaeris.com. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych.

 

Jeśli masz problemy z używaniem naszej strony lub nie zgadzasz się na personalizację serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.



Dane osobowe

W szczególny sposób dbamy o Twoje dane osobowe, których ochrona jest dla nas bardzo ważna i w sposób szczególny strzeżemy ich przed dostępem osób trzecich.

 

Będziesz musiał wpisać swoje dane w następujących przypadkach:



1. Chcąc dokonać zakupu w naszym sklepie internetowym zostaniesz poproszony o Twoje dane osobowe (imię i nazwisko, dane adresowe, telefon oraz e-mail). Zebrane w ten sposób dane służą tylko i wyłącznie prawidłowemu przeprowadzeniu transakcji oraz dostarczeniu zamówionych kosmetyków pod wskazany adres. Twoje dane będą przechowywyane w naszej bazie w przypadku gdy zarejestrujesz się w naszym systemie. Rejestracja ułatwia w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.


2. Jeśli chcesz otrzymywać informacje o aktualnych promocjach lub nowościach w naszym sklepie, zapraszamy do zapisania się do subskrypcji newsletter. W dowolnym czasie możesz zrezygnować z subskrypcji.

 

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dn. 29 sierpnia 1997 r., Dz.U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo wglądu w swoje dane oraz prawo do ich poprawiania, uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania oraz zadania usunięcia. W tym celu skorzystaj z właściwych zakładek w serwisie sklep.drirenaeris.com, prześlij e-mail pod adres: sklep@DrIrenaEris.com lub list polecony na adres: MOUTON Interactive, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce.

 

Możesz zostać poproszony o przekazanie niektórych swoich danych osobowych partnerom handlowym sklepu, którzy udostępniają system do wyrażania opinii na temat dokonanej transakcji lub w innych celach handlowych. Dane osobowe nie są udostępniane podmiotom trzecim inaczej, niż za zgodą użytkownika.

 

Reklamy displayowe (graficzne)

W Sklepie wdrożono funkcje Google Analytics oparte na reklamie displayowej. Każdy użytkownik może zablokować usługę Analytics dla reklam displayowych oraz dostosowywać reklamy w sieci reklamowej Google, korzystając z Ustawień reklamy. lub z Dodatku do przeglądarki blokującego Google Analytics.

Sklep reklamuje się w internecie, korzystając z remarketingu za pomocą Google Analytics. Dostawcy zewnętrzni, w tym Google, wyświetlają reklamy Sklepu w internecie. Sklep oraz dostawcy zewnętrzni, w tym Google, korzystają z własnych plików cookie (np. Google Analytics) i plików cookie firm zewnętrznych (np. DoubleClick) do informowania o reklamach, ich optymalizacji i wyświetlania na podstawie historii odwiedzin użytkowników w Twojej witrynie.

Sklep i dostawcy reklam będący innymi podmiotami, w tym Google, korzystają wspólnie z plików cookie pierwszego podmiotu (jak plik cookie Google Analytics) i plików cookie innych podmiotów (jak plik cookie DoubleClick) do informowania, jak wyświetlenie reklamy, inne wykorzystania usług reklamowych i interakcje z tymi wyświetleniami są powiązane z odwiedzinami w witrynie Sklepu.



Słownik


• cookie - niewielka informacja zapisywana przez serwer na komputerze użytkownika w pliku cookie.txt, którą serwer może odczytać przy ponownym połączeniu się z tego samego komputera.

• log systemowy - informacja przekazywana serwerowi przez komputer użytkownika przy każdym połączeniu. Może zawierać różne dane (np. numer IP), z których można mniej lub bardziej dokładnie ustalić skąd nastąpiło połączenie ze stroną WWW.

• adres IP - indywidualny numer, który z reguły posiada każdy komputer podłączony do Internetu. Numer IP może być na stałe związany z danym komputerem (IP statyczny) lub w przypadku korzystania z połączenia modemowego przydzielony mu na dane połączenie (IP dynamiczny).



Praktyczne uwagi

Jeżeli korzystasz z jednego komputera razem z innymi osobami, po zakończeniu korzystania z usług sklep.drirenaeris.com, do których musisz się zalogować, wyloguj się, aby nikt nie mógł podejrzeć, korzystać lub modyfikować Twoich zasobów lub informacji.

Dane podane przez Ciebie podczas składania zamówienia znasz tylko Ty i sklep.drirenaeris.com. Z naszej strony gwarantujemy, że nikomu nie zostaną ujawnione. Ty też zachowaj ostrożność w udostępnianiu ich osobom trzecim.


ZAUFANY SKLEP
ZAUFANY SKLEP
BEZPŁATNA PRZESYŁKA
BEZPŁATNA PRZESYŁKA
ZAUFANE OPINIE CENEO.pl
ZAUFANE OPINIE CENEO.pl
REZYGNACJA / ZWROT PRODUKTÓW
REZYGNACJA / ZWROT PRODUKTÓW